·     ·     ·  

Årets sista måndag

Skrivet:    ·  Au pair-året: 4. December


Fram till klockan 15 tillbringade jag hela min dag i sängen. Enda gången jag lämnade rummet var för att gå ner och hämta pizzarester från igår att äta till lunch. Har kollat film, skypat med lite olika människor och bara chillat! Sååå skönt med en dag utan att göra någonting!

Ikväll gick jag över till Sofie, åt kvällsmat och åkte sedan till en bio i närheten och kollade på The Hobbit. Lång film. Men helt okej bra! När filmen var slut åkte vi till en gata i Hampden med helt galna julbelysningar utanför husen och tog lite kort, är så roligt att se hur mycket amerikanare går in för julen. I Sverige har man väl en ljusslinga utanför huset som mest, här finns det allt möjligt! 

Nu är vi tillbaka hos Sofie och jag ska sova här inatt. Imorgon är det nyår, och det firas med mina fina kompisar här i Baltimore. Hahah, våra planer har krympt för varje månad typ. Från början planerade vi att åka och se Avicii i New York, sen tänkte vi att det räcker att åka till Washington DC, och nu har vi insett att vi inte kommer komma längre än Baltimore inner harbor. Men vad gör det när man har roligaste sällskapet? Kommer nog bli en riiiiktigt bra kväll! 

Back to Baltimore

Skrivet:    ·  Au pair-året: 4. December
Nu sitter jag på tåget tillbaka till Baltimore. Sa hejdå till min New Jersey-familj för typ en timme sen, ville verkligen inte åka därifrån. Så synd att Kiley är för gammal för att ha au pair, hade inte haft något emot att bo hos dem i ett år!

I förrgår var vi i ett mall hela dagen, och igår blev det bio. Såg "Saving mr. Banks" och den var riktigt bra. Hade aldrig hört talas om den innan, men jag gillade den! Idag var vi bara hemma hela dagen tills vi åkte mot tågstationen i Trenton vid 16 ungefär. Har haft fem superbra dagar i New Jersey, och som jag skrev tidigare: jag är inte överlycklig över att behöva åka tillbaka till Baltimore redan.

Hade en liten photoshoot framför granen förut, här har vi hela familjen!

Annandagen

Skrivet:    ·  Au pair-året: 4. December
Åkte till Schanie i lilla staden Princeton imorse. Vi stannade i huset någon timme innan vi tog med oss ett av värdbarnen (världens sötaste lilla bebis) åkte till ett mall där vi spenderade dagen. Shopping, Cheesecake factory och massa prat! Köpte klart mina sista julklappar (ute i god tid, jarå) och hittade mig en nyårsklänning, så jag är så nöjd så.
Lilla mysungen! Stora blå ögon och pratade och skrattade nästan hela tiden. Helt underbar!
Vaaaarje gång jag beställer på Starbucks stavar de mitt namn med ph, och idag blev det inte många rätt. Kan ju trösta mig med att jag har ett lättare namn än Schanie iallafall, hon kallar sig Jenna när hon beställer för att folk ska förstå vad hon säger, haha!
Och hur bra är inte detta? Laddningsstationer för mobiler lite överallt i köpcentret + några fåtöljer och soffor bredvid där man kan vila sig efter att ha sprungit omkring mellan affärerna. Så smart!!

Ikväll när jag var tillbaka hos familjen åkte vi till en jättegod restaurang och åt kvällsmat, och nu har vi precis kollat film. Ska snart gå upp till mitt rum och sova tror jag, och imorgon får vi se vad som händer! Vi har rätt bra planer på g, så jag hoppas att det blir som vi tänkt! Förlåt förresten för alla dåliga mobilbilder det senaste, måste bli bättre på att ta med mig systemkameran när jag gör saker.
Godnatt!


Design