·     ·     ·  

Annandagen

Skrivet:    ·  Au pair-året: 4. December
Åkte till Schanie i lilla staden Princeton imorse. Vi stannade i huset någon timme innan vi tog med oss ett av värdbarnen (världens sötaste lilla bebis) åkte till ett mall där vi spenderade dagen. Shopping, Cheesecake factory och massa prat! Köpte klart mina sista julklappar (ute i god tid, jarå) och hittade mig en nyårsklänning, så jag är så nöjd så.
Lilla mysungen! Stora blå ögon och pratade och skrattade nästan hela tiden. Helt underbar!
Vaaaarje gång jag beställer på Starbucks stavar de mitt namn med ph, och idag blev det inte många rätt. Kan ju trösta mig med att jag har ett lättare namn än Schanie iallafall, hon kallar sig Jenna när hon beställer för att folk ska förstå vad hon säger, haha!
Och hur bra är inte detta? Laddningsstationer för mobiler lite överallt i köpcentret + några fåtöljer och soffor bredvid där man kan vila sig efter att ha sprungit omkring mellan affärerna. Så smart!!

Ikväll när jag var tillbaka hos familjen åkte vi till en jättegod restaurang och åt kvällsmat, och nu har vi precis kollat film. Ska snart gå upp till mitt rum och sova tror jag, och imorgon får vi se vad som händer! Vi har rätt bra planer på g, så jag hoppas att det blir som vi tänkt! Förlåt förresten för alla dåliga mobilbilder det senaste, måste bli bättre på att ta med mig systemkameran när jag gör saker.
Godnatt!
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR