·     ·     ·  

Årets sista måndag

Skrivet:    ·  Au pair-året: 4. December


Fram till klockan 15 tillbringade jag hela min dag i sängen. Enda gången jag lämnade rummet var för att gå ner och hämta pizzarester från igår att äta till lunch. Har kollat film, skypat med lite olika människor och bara chillat! Sååå skönt med en dag utan att göra någonting!

Ikväll gick jag över till Sofie, åt kvällsmat och åkte sedan till en bio i närheten och kollade på The Hobbit. Lång film. Men helt okej bra! När filmen var slut åkte vi till en gata i Hampden med helt galna julbelysningar utanför husen och tog lite kort, är så roligt att se hur mycket amerikanare går in för julen. I Sverige har man väl en ljusslinga utanför huset som mest, här finns det allt möjligt! 

Nu är vi tillbaka hos Sofie och jag ska sova här inatt. Imorgon är det nyår, och det firas med mina fina kompisar här i Baltimore. Hahah, våra planer har krympt för varje månad typ. Från början planerade vi att åka och se Avicii i New York, sen tänkte vi att det räcker att åka till Washington DC, och nu har vi insett att vi inte kommer komma längre än Baltimore inner harbor. Men vad gör det när man har roligaste sällskapet? Kommer nog bli en riiiiktigt bra kväll! DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR