·     ·     ·  

1 september 2013 - Två dagar kvar

Skrivet:    ·  Au pair-året: Innan avresa

Nu känns det att det börjar närma sig avresa! Har blivit så himla nervös idag, tror att det är för att jag börjat på allvar med packningen. Har även sagt hej då till alla utom mormor och Denice; har sparat de avskeden tills imorgon. Och familjen såklart, men det hänger ju med ända till Landvetter!

Har haft tre bra dagar nu det senaste. Fredag till lördag var vi hemma hos Ida och hade avskedskväll med tjejerna. Jessica och Ida hade fixat en mysig kräftskiva, ordnat en tävling med frågor om Baltimore och Madrid och även gjort en jättefin avskedspresent! Jag och Louise fick varsin sverigeflagga (som självklart ska hänga i mitt rum borta i USA), svenskt godis, bilder på oss fyra och en stor hög med brev var. På kuverten står det datum som de ska öppnas; ett på flyget, ett första morgonen hos familjen, osv. Är minst ett brev för varje månad, så kul!

 
 


Fina tjejer. Kommer saknar er sjukt mycket!

Igår blev det lite filmkväll med Denice och Emil innan vi åkte in till Skövde vid 22 för att hämta Josse som kom med tåget från Alingsås. Gick runt på matfestivalen en stund och åkte sedan vidare till Donken. Inatt sov Josse här, och idag har vi packat! Var och lämnade henne i Skövde vid tåget för en timme sen.

Det har varit en riktigt bra helg, trots tårar och avsked. Har tur som har så bra vänner! Måste också säga att jag är SÅ GLAD för Louises skull. Idag åkte hon till Spainen för att vara där i 10 månader. Det trodde man aldrig, att vi två samtidigt skulle dra från Sverige!
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR