·     ·     ·  

29 september 2013 - Best burger

Skrivet:    ·  Au pair-året: 1. September

Hej! Är sjukt trött och borde egentligen sova nu, men tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg till er, snäll som jag är!

Har haft en väldigt lugn och skön lördag! Imorse vid 10 åkte jag och Sofie iväg till Arundel Mills (ett stor outlet mall, samma som vi var i förra lördagen) för att kolla runt lite. Förra veckan var vi ju så himla många som åkte, så man kunde inte riktigt se och göra vad man ville eftersom alla hade olika viljor. Visst är det kul att vara många, men när man ska shoppa och gå i affärer är det enklare att vara så få som möjligt. Köpte inte så mycket kläder idag, blev en stickad tröja bara. Skitsnygg! Jag fick även med mig de tre första säsongerna av Grey's Anatomy hem. För tre säsonger och en film (Fight club) betalade jag ca 300 kronor. KAP!

 

Till lunch åt vi på ett så sjukt mysigt ställe! Det kändes verkligen 100% USA och hade, utan tvekan, de bästa hamburgare jag någonsin smakat. Kommer garanterat åka dit igen! Tog varsin milkshake till efterrätt, gott.

När vi ätit och gått klart i affärer tyckte vi att det var lite tidigt att åka hem (planerade filmkväll eftersom vi köpt lite filmer/serier var), så vi gick till bion som finns i mallet och köpte oss biljetter till Elysium. Var väl inte en höjdarfilm precis, men den var helt okej!

Och sen måste jag ju dela med mig av en sak som hände idag. När jag stog och skulle betala i en affär hade en kille kommit fram till Sofie och frågat om hon kunde ge mig en lapp där det stod hans namn + telefonnummer och be mig ringa honom, för han vågade inte gå fram och fråga mig själv. Haha! Vet inte riktigt vad jag ska göra med lappen, har ingen aning om vem han är. Kommer inte ens ihåg att jag såg honom i affären även om han tydligen jobbade där.

Vi kom hem till Roland Park vid 19 ungefär och kollade på Lucky one och Fight club innan vi båda var väldigt trötta och Sofie åkte hem till sig. Ska borsta tänderna strax och sen sova, imorgon är det dags att träffa en av mina favorittyskar från training school! Godnatt! (Godmorgon i Sverige ;)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR