·     ·     ·  

31 oktober 2013 - Trick or treat

Skrivet:    ·  Au pair-året: 2. Oktober

Då var min amerikanska halloween avklarad! Började dagen med att värdbarnet hade halloweenparad på sin skola, så alla klasser i lower school (klass 1-5) var utklädda och gick en liten parad runt skolbyggnaderna medan alla föräldrar stod bredvid och tog kort. Var perfekt halloweenväder med massa dimma! Efter åkte jag hem och tvättade lite (känns som att det är det enda jag gör, haha) och skjutsade sen min värdpappa till stationen i Baltimore eftersom han ska resa bort i jobbet i några dagar, och åkte sen hem och fixade mig inför ikväll då jag klädde ut mig till häxa/zombie. När jag bara hade mina häxkläder var jag inte "tillräckligt läskig" så fick lägga till lite smink.

Och kvällen har ju självklart ägnats åt trick or treat! Var riktigt roligt att uppleva! Jag och mitt värdbarn gick tillsammans med tre av hans kompisar och två av deras pappor. Ikväll har jag gått förbi de snyggaste husen jag nog någonsin sett. Så äckligt stora, men ändå helt sjukt snygga. Har även träffat både en nobelprisvinnare och en belgisk prins. Riktigt häftigt! Nobelprisvinnaren är en kvinna som tydligen gjort någon stor upptäckt inom genetik, vet inte vad hon heter.
Själva godisjakten gick bra för barnen. Jag skämtar inte när jag säger att de hade var sin påse (ungefär lika stora som Ica-kassar) fulla med godis. Själv nöjde jag mig med att bara trick or treata vid ett hus, och det var där den berömda donut ladyn bor. Haha. Det är en tant som varje år gör hemgjorda donuts som hon bjuder både barn och föräldrar (och au pairer, hehe) på! Allavi mötte pratade om att de antingen skulle dit eller hade varit där. Myyyyyycket gott!
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR