·     ·     ·  

6 september 2013 - Skoldag 2

Skrivet:    ·  Au pair-året: Training school

Andra dagen på skolan har varit riktigt seg. Har haft lektioner hela dagen utom några små raster emellanåt. Vi har gjort ett grupparbete under dagen också, och det är nog den enda riktigt roliga uppgiften vi gjort på någon lektion. Jag hamnade i en grupp med fyra jättehärliga tjejer, och vi skulle komma på en lek som handlade om vad som är nyttig mat. Blev någon slags lek med massa frukter som vi drog med hela klassen ut på en parkeringsplats och körde, haha.

Kan även meddela att jag tar tillbaka vad jag sa om maten igår. Den är verkligen inte bra. Till lunch idag var det hamburgare och chips (som var helt mjuka av fettet de legat i), och till kvällsmat serverades det någon konstig kyckling som såg ut som fisk. Jag och två andra svenskar bestämde oss för att ha picknick istället, så vi gick till affären och köpte lite bröd, ost, juice och vattenmelon som vi åt i gräset utanför skolan!

Dagen avslutades med en föreläsning av en polis som pratade om säkerhet, lagar och relger i USA, och nu ska jag snart gå in på mitt rum och sova. Sitter på golvet i en korridor just nu, det enda stället där jag lyckas ha någorlunda fungerande internet. Och vet niii? IMORGON SKA VI TILL NEW YORK!

Tre av personerna i min grupp. Lena från Tyskland, Rebecca från Schweiz och Rose från Mexico.


Halva klassen visar sina diplom.

 
Gick runt ett bra tag på skolområdet med Christopher, den enda svensken i min klass, och letade efter föreläsningssal som vi senare insåg inte existerar. Han har lyckats lära alla 30 personer orden "lagom" och "prosit" på skånska, haha.
 Och den här bilden är till pappa. Jag har varit på bilutställning idag! Inte riktigt planerat, men ändå.
 Anna och Mikaela!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR