·     ·     ·  

Thanksgiving

Skrivet:    ·  Au pair-året: 3. November
Nu har jag upplevt en äkta amerikansk thanksgiving med allt som hör till; kalkon, gravy, cranberry sauce, sötpotatis, pumpapaj och maaassa mer.  Folk överdriver inte om hur mycket man äter under denna högtid, haha! 
Jag firade tillsammans med min värdfamilj hos deras kompisar och det var jättemysigt. De har barn som är runt 18 år så vi hade lite gemensamt, var kul att prata med amerikaner i ens egen ålder. Annars umgås man ju mest med andra au pairer! Vi var tvungna att åka hem ganska tidigt eftersom mitt värdbarn, värdpappan och en kompis skulle på en Ravensmatch ikväll. Var lite avis på dem, men när jag insåg att det är nollgradigt ute försvann den avundsjukan ganska snabbt ;) Stannar hellre inne och kollar film än sitter ute och fryser i typ tre timmar!
 
När vi kom hem förut såg jag att det väntade ett paket på trappen. Ett fint, juligt paket från min familj! Skumtomtar, te, lösgodis, exotic snack och luciafigurer. Tack!! Och tack Anita för ditt brev, ska skriva ett svar så snart jag kan!
Såååå glad!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR