·     ·     ·  

Helgen

Skrivet:    ·  Au pair-året: 8. April
I lördags tog jag tåget till Jefferson park på förmiddagen och blev upphämtad av Becca. Åkte och åt lunch, och sen kollade vi i lite olika affärer innan vi till slut hamnade på Starbucks med massa jordgubbar att mumsa på. Åkte sedan och hämtade upp Linnea och drog vidare till st Charles där det var grillkväll hemma hos Kristin. Hennes föräldrar är och hälsar på henne, så vi fick träffa dem! Och äta prinsesstårta som Kristin mamma bakat. Så gör man ett bra första intryck på mig, haha! Var en jättemysig kväll och jag är så glad att jag har så fina kompisar här. 

Igår (söndag) var det dags för min första av tre klasser inför Niagarafallen. Efter att ha gått vilse på campus hittade jag tillslut Katharina och vi kunde börja leta efter vårt klassrum. Kom bara fem minuter sent, men hade nog kunnat sega lite till. Läraren hade ingen koll på någonting! "Jaa, jag vet inte riktigt vad vi ska göra.. Jag har inte fått någon information om något, men vi får väl försöka ändå!" Så vi läste lite om Niagarafallen och sen fick vi sluta två timmar tidigare. Lätt sätt att få sina credits!


Efter att vi slutat gick jag runt själv i Chicago i några timmar innan jag tog tåget hem. Är inte en person som alltid behöver sällskap, så det var riktigt skönt att bara vara ensam ett tag! Även om man inte precis är ensam när man går omkring på Chicagos gator, haha.DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR