·     ·     ·  

TBT

Skrivet:    ·  Au pair-året: 12. Augusti
 
Ni fattar inte hur grym Lollapalooza-helgen var alltså. Får rysningar av den här videon haha, allt var bara så perfekt. Livet här borta är nästan för bra ibland.

Happy Birthday

Skrivet:    ·  Allmänt
Grattis till mamma som fyllde år i förrgår! Bara 6 månader kvar tills vi ses igen! ♥
 
Här händer det inte speciellt mycket för tillfället. Har blivit väldigt mycket jobb den här veckan. Har börjat lite senare än vanligt, men då jobbat senare på kvällarna, så har inte haft tid att göra så mycket kul haha. Men helgen kommer bli så himla bra, är såååå taggad! Hihihihiiiiiiiiii
Och ah, det var typ allt jag orkade skriva, haha. Nu ska jag sova, nattinatti!

Post

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här väntade på mig när jag kom hem förut idag. Maassa godis från mamsen och pappsen, och ett röstkort som jag beställde förra veckan. Har ingen aning om vad jag ska rösta på, men nu har jag vad jag behöver för att göra det i alla fall!
 
Nu ligger jag här i min säng och äter godis och ska nog kolla lite film. Ska jobba ikväll så är skönt att bara ta det lugnt en stund. Kom hem från Becca förut idag, jag åkte dit igårkväll efter jobbet och vi hade lite Idol-mys. Imorse gick vi upp tidigt för att gå på ett spinningpass+ och det var helt sjukt svettigt haha. Är så himla kvavt ute, och var inte mycket bättre inne. Har bestämt mig för att aldrig mer klaga när det är kvavt hemma i Sverige haha, det är ingenting mot detta. Man kan knappt se ut genom fönstrena här för att det är imma på dem, och går man ut känns det som att gå in i en ångbastu typ. Allt är kladdigt och äckligt. Längtar till hösten!

Design