·     ·     ·  

Bad weather

Skrivet:    ·  Allmänt
Några av dagarna hade vi ganska dåligt väder. Inte så att det regnade, men det var blåsigt och molnigt. Så då passade vi på att göra lite olika saker En dag åkte vi till en stor marknad, och en annan dag drog vi till en strand där det fanns ett litet gym att träna i. Har fortfarande träningsvärk haha, är i så himla dålig form.
Bilderna är från när vi kom tillbaka från marknaden, då tog vi med oss ipaden ner till poolen och låg där och kollade ph. Var rätt skönt att ha några dagar utan sol, speciellt eftersom vi båda bränt oss innan, haha.
 
Är hemma i Chicago nu i alla fall! Kom hem igår och alla flygresor gick bra! Blev lite problem för mig att gå genom passkontrollen här i USA, då gubben som satt där trodde att jag inte kunde komma in i landet för att mitt visum inte är förlängt. Efter att jag suttit där i border protection och varit skitnervös i typ en halvtimme fick jag i alla fall tillbaka mitt pass och mina papper, och kunde gå och hitta Becca som hade kommit igenom utan problem.
Vi åkte hem till henne och lämnade våra väskor, och drog sedan och åt på Chipotle. Är så stor skillnad på riktig mexikansk mat och amerikansk (och svensk) mexikansk mat. Och jag föredrar nog faktiskt de "falska" varianterna.. Vi drog och såg Mockingjay på kvällen, och sen somnade vi vid 11, och vaknade elva timmar senare idag. Skönt att sova ut; vårt flyg gick klockan 6 från Cancun så vi sov inte många timmar innan det. Och i torsdags kväll gick vi ut och festade och fick inte speciellt många timmars sömn den natten heller då vi kom hem vid 5 typ och vaknade 8 för att gå ner och lägga oss vid poolen.
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR