·     ·     ·  

Michigan

Skrivet:    ·  Au pair-året: 16. December
Bilder från i söndags när jag följde med Becca och hennes värdfamilj till Michigan. Högg julgran, åt god mat och åkte häst och vagn!
 
Den här arbetsveckan har gått sjukt fort! Hur kan det redan vara fredag igen?? Känner i och för sig så varje vecka, men idag känns det bara helt fel att det är fredag. Onsdag hade känts mer rätt! Är liksom inte ens trött, hade lätt kunnat jobba några dagar till. Men hade hjälp idag när jag jobbade, så kanske är därför jag känner mig så utvilad, haha. Min värdpappas mamma är här och hälsar på från Texas, så hon har hjälpt till mycket med barnen vilket har varit jätteskönt. Har även fått leta fram typ varenda litet fakta om Sverige som finns eftersom hon vill lära sig så mycket hon kan haha. 
 
Och nu är det snart jul igen. Har börjat komma lite små julpaket och kort med posten (tack allihop!), julklapparna är inslagna och jag har på julmusik på teven hela tiden när jag jobbar. Mysigaste som finns! Såå gulligt när lilla treåringen går runt och sjunger jullåtar utan att kunna texterna och bara lägger in lite ord som han tycker passar haha, världens sötaste unge! ♥DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR