·     ·     ·  

Onsdag

Skrivet:    ·  Au pair-året: 16. December
Tjenare! Har tagit till mig av allt tjat och ska nu försöka blogga oftare, och än så länge går det ju helt okej!
Har haft en bra dag idag. Började tidigt och lekte med lillen hela förmiddagen. Följde sen med honom till skolan där det var julfest. Träffade tomten, åt kakor och lyssnade på när barnen sjöng julsånger. Mysigt! Var även på julkonsert på de äldsta barnens skola för några dagar sen, så gulligt. Imorgon blir det lång sovmorgon då jag inte börjar förrän 14.30 (say whaaat) så om någon vill skypa så har jag massor med tid!
 
Kan bjuda på två bilder från igår! Var värdpappans födelsedag så det blev oreoglasstårta och någon annan slags tårta med karamell och massa grädde. GOTT. Extra gott på Barbie-tallrik också, haha. Och här ser ni hur man äter all tårta, paj och liknande i USA: med gaffel! Tänker inte på att det är konstigt längre, men kom på att jag kan ju ta en bild och visa för er. Superbloggareeeen!

Igårkväll gick värdföräldrarna ut på bio för att fira sina födelsedagar (mamman fyllde år nyss också) så jag hade barnen hela kvällen. Sophia kom över och hjälpte till, och barnen var helt överlyckliga. De frågar alltid om "den andra Sofia" och nu fick de en hel kväll att leka och tjöta hål i huvudet på henne, haha. Alltid roligare att jobba när man har sällskap, så blev en bra kväll!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR