·     ·     ·  

Airport

Skrivet:    ·  Au pair-året: Rematch


Godmorgon! Sitter nu på Baltimores flygplats och väntar på att gå ombord på planet.  Är lite mindre än en timme kvar tills första flyget går! På grund av en kommande snöstorm i Chicago ringde jag till flygbolaget igår och bokade om mina biljetter, så mitt plan går 8.30 och jag kommer mellanlanda i Minneapolis. Är framme i Chicago 13.05 om allt går som planerat!

Gick upp 4 imorse för att duscha, fixa mig, packa det sista och hinna väga väskorna en sista gång. Och det var det tur att jag gjorde. Var övervikt på en av väskorna, men efter lite ompackning lyckades jag få exakt 23 kg i båda väskorna, vilket är maxvikt. Haha!
Sa hej då till familjen, och sen körde Sofie mig till flygplatsen. Sorgligt avsked! Men vi ska ses igen i både Baltimore, Chicago och Sverige. Det var lite tidigt för Claudia och Anni att åka med imorse så sa hej då till dem och Tucker igårkväll. Hahaha, har såååå många bilder. Får se vilka som passar för bloggen, men några av dem kan ni nog få se!

Nu ska jag fortsätta äta min yoghurt och sen hoppas jag att planet är i tid och att det inte blir några problem. Får se var jag är nästa gång jag skriver; antingen i Minneapolis eller Chicago!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR