·     ·     ·  

Helgen

Skrivet:    ·  Au pair-året: 5. Januari
Godmorgon!
Söndag igen, kanske min sista söndag i Baltimore. Idag ska jag och Claudia på hennes värdbarns födelsedagskalas, sen (förhoppningsvis) träffa Sofie och Anni som kommer hem från Florida, och i eftermiddag jobbar jag.
Igår var jag och Clau inne i downtown och gick runt ett tag. Åkte upp till 27:e våningen i World trade center och kollade utsikten, hade varit så mycket häftigare om det varit bra väder. Var ganska molnigt igår så man såg inte hur fin staden faktiskt kan vara, men var kul att se ändå. Efter det var vi tvungna att hitta på något att göra medan vi väntade på att Tucker skulle sluta jobba så vi åkte till Fort McHenry. Hade aldrig hört om det innan men det är ett ställe där massa soldater bodde under slaget om Baltimore (de krigade med engelsmän), och de soldaterna var de som inspirerade till USA:s nationalsång. Eller något sådant, haha. Vi två är väldigt kulturella på helgerna!

Åt kvällsmat på Buffalo wild wings (har velat prova det ända sen jag kom hit) och resten av kvällen spenderade vi i lägenheten!
Ha en bra dag allihop!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR