·     ·     ·  

Nyår

Skrivet:    ·  Au pair-året: 4. December, Au pair-året: 5. Januari
Bilder från min nyårsafton tillsammans med Sofie och Anni. Väääldigt bra tjejer det där! Hade en jätterolig kväll med dem, vi lagade mat (väldigt avancerad matlagning, nämligen TACOS! På finsk sätt. Gott gott!), och hade partyparty fram till 23 när taxin kom och hämtade oss. Tog oss till Federal hill på andra sidan hamnen i Baltimore och kollade på fyrverkerierna. Ett tag trodde vi att vi skulle behöva stanna i huset eftersom taxifirman verkade ha glömt bort oss, men till slut tutade en bil utanför dörren och vi fick skynda os ut.  Det blev lite stressigt eftersom vi trodde att de skulle ringa innan taxin kom så att vi skulle ha lite tid att förbereda oss, men så gjorde de inte. Glömde därför min kamera, så de tre sista bilderna har jag snott från Sofie! Buuuusigt.
Igår (onsdag) tillbringade vi tre hela dagen i våra pyjamasar. Somnade vid 5 efter nyårsfirandet, så vi var ganska sega. Låg och lyssnade på musik och pratade. Perfekt mysdag!
Idag (torsdag) vaknade jag vid 11. Tog en promenad med Sofie, och åkte sedan till gymmet. Var tommare idag än det brukar vara andra dagar. Andra januari. Var är alla nyårslöftestränare!? Existerar inte de i USA? Var på gymmet i lite över en timme och åkte sedan till subway och köpte mig lunch. Kom hem, åt, och sedan kom värdfamiljen hem från sin semester. Blev lite catch up där vi alla berättade om våra jul- och nyårsfiranden och sen satte vf igång att jobba och jag och grabben lekte lite. Kom upp till mitt rum för en timme sen typ och ska sova snart. Hoppas att jag får lite sovmorgon imorgon eftersom det inte är någon skola förrän på måndag!
Godnatt och gott nytt år!
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR