·     ·     ·  

Sista veckan

Skrivet:    ·  Au pair-året: 5. Januari
Är nu inne på min sista vecka som Maryland-bo. Har hur mycket som helst kvar att fixa. Packa, säga upp gymkortet, byta adress hos banken, köpa några små presenter till barnen i nya familjen, packa lite till, skriva ut mina flygbiljetter och några andra viktiga papper (och hitta någon som har en fungerande skrivare eftersom den vi har här tydligen har lagt av), säga hej då till alla. Och det vore ett plus om jag skulle hinna klippa håret någon dag också.
 
Idag fick jag i alla fall all flyginformation från Cultural care. Åker på lördag! Så åker från Baltimore vid 13, mellanlandar i Detroit i 40 minuter, och är framme i Chicago vid 16. Haha, är SÅ NERVÖS. Har aldrig flugit helt själv förut. Nu måste jag hålla ordning på alla tider och papper och terminaler själv. Men blir upphämtad på flygplatsen av familjen, så slipper ta taxi/tåg/buss eller något sånt. Och fick ett mail från mamman i familjen imorse där hon skrev om helgen, för det är ju super bowl på söndag. Då ska jag hänga med familjen till några kompisar som har Super bowl-party, haha. Kan nog bli kul! Få se en riktig amerikansk fotbollskväll ;)
 
Nu sitter jag och dricker te och borde sova. Sååå, godnatt allihop! (Förresten, känner ni att ni vill göra mig glad så kan ni gärna få skicka hit några paket Arla-mjölk. Behöver riktig svensk mjölk som inte smakar socker eller har typ 99% fetthalt. När ni ändå håller på så vore lite grynkorv, kebab och korv stroganoff uppskattat också. Tack på förhand!)
Har jag visat mitt snygga skal för er!? Fick det i julklapp av mina saknade tjejer, så fint!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR