·     ·     ·  

Sushi

Skrivet:    ·  Au pair-året: 11. Juli
Igår firade vi Lauras födelsedag en dag i efterskott med att prova på en sushi-restaurang här i Algonquin. Vi har tänkt prova den flera gånger utan att det blivit av, men igår gjorde vi det äntligen och OJ ojojojojoj vad gott det var. Blev california- och tunarolls, och chokladtårta till efterrätt. Mys!
 

Sunday

Skrivet:    ·  Au pair-året: 11. Juli
Den här helgen har verkligen varit superlugn haha. Åkte in till Chicago idag och mötte Becca på O'hare; hon har varit hemma i Sverige och hälsat på i en vecka! Haha, när jag berättade för min värdmamma vad jag hade för planer för dagen sa jag att "jag ska möta min kompis som kommer hem från Sverige". Det känns så konstigt att säga så, men ändå inte. Det här är ju faktiskt vårt hem nu! Min värdfamilj sa att om jag vill stanna efter att min au pair-tid är över så får jag gärna bo hos dem hur länge jag vill, och kanske skaffa ett jobb eller plugga. Det hade varit så kul att kunna göra det, typ åka hem i några månader tills man tröttnat på Sverige igen, och sen bara dra tillbaka till USA! Synd bara att det är så svårt med visum och allt sånt!
 
I alla fall, efter att vi gått om varandra på flygplatsen och tillslut lyckades hitta varandra åkte vi hem till Becca en stund och drog sedan till ett mall där vi gick i några timmar. Hittade några shorts och en t-shirt. Vi hade tänkt kolla bio på kvällen men hon var så jetlaggad att vi bestämde oss för att kolla film hemma istället! Så hon sov och jag kollade Bridesmaids haha!
Har verkligen behövt en helg som denna, att bara chilla och ta det lugnt!
Var lite tidig till tåget idag och hade en stund på mig att gå runt i Crystal Lake, staden där tågstationen ligger. Så himla mysigt ställe!
 

Pool

Skrivet:    ·  Au pair-året: 11. Juli
 
Har haft en sjukt slapp lördag. Drog till gymmets pool med Laura imorse och där låg vi i några timmar och lyssnade på musik och försökte sola lite när molnen försvann typ en gång i halvtimman. Var molnigt nästan hela tiden, men ändå väldigt varmt. Som alltid här, haha. Men idag var det ändå  "bara" typ 27 grader.
Gick hem efter några timmar, och när jag packar upp min väska känner jag att något fattas; min plånbok! Så var bara att åka tillbaka till gymmet, och där låg den så snällt kvar i mitt skåp! Haha, bra jobbat Fia.
 
Nu ska jag snart gå upp och äta lite kvällsmat, och sen åka iväg och sitta barnvakt åt några kompisar till familjen. Jag hade ju inga planer för kvällen, och de behöver hjälp, så då ställer jag upp! Lite extra pengar är ju aldrig fel ;)

Design