·     ·     ·  

Sunday

Skrivet:    ·  Au pair-året: 11. Juli
Den här helgen har verkligen varit superlugn haha. Åkte in till Chicago idag och mötte Becca på O'hare; hon har varit hemma i Sverige och hälsat på i en vecka! Haha, när jag berättade för min värdmamma vad jag hade för planer för dagen sa jag att "jag ska möta min kompis som kommer hem från Sverige". Det känns så konstigt att säga så, men ändå inte. Det här är ju faktiskt vårt hem nu! Min värdfamilj sa att om jag vill stanna efter att min au pair-tid är över så får jag gärna bo hos dem hur länge jag vill, och kanske skaffa ett jobb eller plugga. Det hade varit så kul att kunna göra det, typ åka hem i några månader tills man tröttnat på Sverige igen, och sen bara dra tillbaka till USA! Synd bara att det är så svårt med visum och allt sånt!
 
I alla fall, efter att vi gått om varandra på flygplatsen och tillslut lyckades hitta varandra åkte vi hem till Becca en stund och drog sedan till ett mall där vi gick i några timmar. Hittade några shorts och en t-shirt. Vi hade tänkt kolla bio på kvällen men hon var så jetlaggad att vi bestämde oss för att kolla film hemma istället! Så hon sov och jag kollade Bridesmaids haha!
Har verkligen behövt en helg som denna, att bara chilla och ta det lugnt!
Var lite tidig till tåget idag och hade en stund på mig att gå runt i Crystal Lake, staden där tågstationen ligger. Så himla mysigt ställe!
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR