·     ·     ·  

Semester

Skrivet:    ·  Au pair-året: 10. Juni
Igår gick jag äntligen på semester! 10 dagar att resa runt och bara chilla. Åkte downtown och träffade Louise och Ida, och det känns verkligen inte som att vi varit ifrån varandra i 10 månader! Allt är precis som vanligt, så skönt! Har saknat mina tjejer ❤️

Vi satt på hotellet och bara pratade en stund och gick sedan och åt lunch. Indroducerade dem för deep dish pizza som är en speciell grej för Chicago, och de älskade det! Efter det tog vi en taxi till Willis tower där vi åkte upp till Skydeck på 103:e våningen.


På kvällen gick vi i ösregn hem till hotellet och avslutade dagen med lite glass och filmkväll!

300

Skrivet:    ·  Au pair-året: 10. Juni
Tiden går fort när man har roligt! 300 dagar. 10 månader. Craaaazy!

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera, men den här veckan har varit väldigt intensiv. Har haft 8 barn varje dag, och jobbat lite mer än vanligt. Men har varit en bra vecka! Vi åkte in till downtown med barnen en dag och var på stranden och Navy pier, haft grillkvällar och födelsedagsfiranden och bara umgåtts. Har spenderat mycket av min lediga tid med värdfamiljen den här veckan och det har varit mysigt! 
Ikväll däremot följde jag med Laura, Sarah och Sara (en ny au pair från Fibland) och gick i lite affärer och åt kvällsmat på Biaggi's (bästa restaurangen! Italienskt ❤️) efter jobbet. Och efter det var det dags att åka hem och packa, tvätta och skriva ut mina biljetter inför nästa vecka! Imorgon börjar ju min semester så har 10 dagars ledighet att se fram emot. Chicago, New York och Baltimore!! Ska bli så kul att träffa alla igen!

Och nu är klockan snart 1 och min klocka står på 5.30 imorgon (ska packa det sista imorgon bitti, och sen jobba i några timmar) så är nog dags att sova. Godnatt allihopa (godmorgon Sverige)!

Midsommarafton

Skrivet:    ·  Au pair-året: 10. Juni
Nu kommer ett till midsommarinlägg, fast med lite mer bilder!
Alla blommor vi köpte till våra kransar haha. Tyckte det kändes som att vi köpte med oss typ alla blommor i hela affären men ändå var det svårt att få det att räcka! Tror inte jag insett förut hur många blommor som faktiskt behövs till en krans. Men bra blev de ju i alla fall, och vi fick massor med komplimanger. Även om amerikanerna inte riktigt fattade vad vi hade dem för. "I like your flower...hats?.." Hahah.
När vi bundit våra kransar åkte vi till Geneva. Där var det svensk festival och man kunde köpa massa svenska saker! Lite konstigt bara att vi inte mötte en enda svensk!! Haha. Folk såg jättesvenska u t(folkdräkt, midsommarkransar) men alla var amerikaner.. Där gick vi omkring i typ en timme i alla fall, men sen blev det för varmt och vi bestämde oss för att åka till nästa midsommarfirande!
  I Elgin träffade vi äntligen svenskar! Fick massa nya kompisar, haha. Har blivit hembjudna till ett svenskt par som bott i USA i nästan 50 år, och de ska bjuda på svenska räksmörgåsar och fika. Så himla mysiga människor! Fick även inbjudningar till kräftskiva i augusti, och Scandinavian days i september. Alla hade så himla svenska namn också; Ulla, Lennart, Edvin, Ines osv.
Hade en sååå bra midsommar!
 
Idag vaknade vi hemma hos Kristin och började morgonen med att baka en kladdkaka. Var bbq idag hemma hos vår LCC, och alla au pairer skulle ha med sig en maträtt från ens land. Var ett bra möte (kan ju inte vara annat än bra när det bjuds på mat, hehe) och sedan åkte jag och fem andra au pairer och såg 22 Jump street på bion. Har varit en perfekt helg! Kommer bli mycket jobb nu i veckan eftersom min värdmammas familj kommer hit, och de har fyra barn precis som vi. Såååå, att jag har semester veckan efter kunde ju inte vara mer lägligt! Är förörvrigt sjukt lycklig just nu (som jag alltid är på söndagkvällar efter mina underbara helger här borta) och ÄR SÅ TAGGAD PÅ ATT ÅKA TILL NEW YORK OCH BALTIMORE OM BARA EN VECKA!
Puss och hej från världens gladaste Fia. Älskar livet ♥

Design