·     ·     ·  

300

Skrivet:    ·  Au pair-året: 10. Juni
Tiden går fort när man har roligt! 300 dagar. 10 månader. Craaaazy!

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera, men den här veckan har varit väldigt intensiv. Har haft 8 barn varje dag, och jobbat lite mer än vanligt. Men har varit en bra vecka! Vi åkte in till downtown med barnen en dag och var på stranden och Navy pier, haft grillkvällar och födelsedagsfiranden och bara umgåtts. Har spenderat mycket av min lediga tid med värdfamiljen den här veckan och det har varit mysigt! 
Ikväll däremot följde jag med Laura, Sarah och Sara (en ny au pair från Fibland) och gick i lite affärer och åt kvällsmat på Biaggi's (bästa restaurangen! Italienskt ❤️) efter jobbet. Och efter det var det dags att åka hem och packa, tvätta och skriva ut mina biljetter inför nästa vecka! Imorgon börjar ju min semester så har 10 dagars ledighet att se fram emot. Chicago, New York och Baltimore!! Ska bli så kul att träffa alla igen!

Och nu är klockan snart 1 och min klocka står på 5.30 imorgon (ska packa det sista imorgon bitti, och sen jobba i några timmar) så är nog dags att sova. Godnatt allihopa (godmorgon Sverige)!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR