·     ·     ·  

Midsommarafton

Skrivet:    ·  Au pair-året: 10. Juni
Nu kommer ett till midsommarinlägg, fast med lite mer bilder!
Alla blommor vi köpte till våra kransar haha. Tyckte det kändes som att vi köpte med oss typ alla blommor i hela affären men ändå var det svårt att få det att räcka! Tror inte jag insett förut hur många blommor som faktiskt behövs till en krans. Men bra blev de ju i alla fall, och vi fick massor med komplimanger. Även om amerikanerna inte riktigt fattade vad vi hade dem för. "I like your flower...hats?.." Hahah.
När vi bundit våra kransar åkte vi till Geneva. Där var det svensk festival och man kunde köpa massa svenska saker! Lite konstigt bara att vi inte mötte en enda svensk!! Haha. Folk såg jättesvenska u t(folkdräkt, midsommarkransar) men alla var amerikaner.. Där gick vi omkring i typ en timme i alla fall, men sen blev det för varmt och vi bestämde oss för att åka till nästa midsommarfirande!
  I Elgin träffade vi äntligen svenskar! Fick massa nya kompisar, haha. Har blivit hembjudna till ett svenskt par som bott i USA i nästan 50 år, och de ska bjuda på svenska räksmörgåsar och fika. Så himla mysiga människor! Fick även inbjudningar till kräftskiva i augusti, och Scandinavian days i september. Alla hade så himla svenska namn också; Ulla, Lennart, Edvin, Ines osv.
Hade en sååå bra midsommar!
 
Idag vaknade vi hemma hos Kristin och började morgonen med att baka en kladdkaka. Var bbq idag hemma hos vår LCC, och alla au pairer skulle ha med sig en maträtt från ens land. Var ett bra möte (kan ju inte vara annat än bra när det bjuds på mat, hehe) och sedan åkte jag och fem andra au pairer och såg 22 Jump street på bion. Har varit en perfekt helg! Kommer bli mycket jobb nu i veckan eftersom min värdmammas familj kommer hit, och de har fyra barn precis som vi. Såååå, att jag har semester veckan efter kunde ju inte vara mer lägligt! Är förörvrigt sjukt lycklig just nu (som jag alltid är på söndagkvällar efter mina underbara helger här borta) och ÄR SÅ TAGGAD PÅ ATT ÅKA TILL NEW YORK OCH BALTIMORE OM BARA EN VECKA!
Puss och hej från världens gladaste Fia. Älskar livet ♥DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR