·     ·     ·  

Roadtrip to Indiana

Skrivet:    ·  Au pair-året: 7. Mars
I fredags kväll efter jobbet tog jag tåget till Jefferson park där Rebecca hämtade upp mig. Vi åkte sen till Kristin där det blev sleep over med henne, Katharina och Michelle. Godis, glass, chips och The vow = mysigt! På morgonen efter satte vi oss vid bilen klockan 8 för att bege oss mot granndelstaten Indiana. Det var väl varken den finaste eller intressantaste delstaten jag besökt, haha, men är ju alltid kul att se nya ställen!
Vårt första stopp blev i Lafayette där vi åt lunch på ett diner. Haha, tror vi snurrade runt i staden i minst en halvtimme innan vi hittade någonstans att äta.
Sedan kom vi fram till Indianapolis motorstadium! Här går speedwaytävlingen Indy 500 varje år, och det finns ett museum med massa bilar och bilder. Är inte speciellt intresserad av bilar/speedway/motorer, men var kul att se. Åkte även en rundtur på banan och fick prova att sitta i en racerbil!
Och sen kom vi då fram till Indianapolis. Såg deras världskrigs-memorial och åkte runt i staden en stund innan vi avslutade dagen med shopping. Kom hem till Chicago vid midnatt igen!
Har blivit mycket bilåkande för mig den här veckan (tog oss 11 timmar att komma hem från Minnesota i torsdags pga snöstorm..) men det har det varit värt! Älskar helgerna här i Chicago!

Just nu

Skrivet:    ·  Au pair-året: 7. Mars


Dricker te ur en fiskmugg och kollar Breaking bad. Rätt mysigt, haha. Älskar kvällarna här i stugan, alla är lugna, brasan är tänd och det spelas countrymusik från köket. Snart ska vi kanske kolla en film (jag, vf och äldsta barnet), annars tar jag nog och lägger mig tidigt. Godnatt!

Snow

Skrivet:    ·  Au pair-året: 7. Mars



Jaa, såhär man kan ju också ha det i slutet av mars.... Blir skönt att åka hem imorgon och slippa snön i några månader! Egentligen skulle vi åkt hem idag men pga sjukdomar och lite olika skador fick vi skjuta upp det. Än är vi inte helt säkra på om det blir imorgon heller eftersom det tydligen ska snöa väldigt mycket, så kanske inte är hemma förrän på fredag! 

Design