·     ·     ·  

Min helg

Skrivet:    ·  Au pair-året: 9. Maj
Lördag - vinprovning i Michigan:
 
I lördags följde jag med Rebecca och hennes värdfamilj + deras kompisar till några vingårdar uppe i Michigan. Började dagen på en vingård där vi fick en rundtur där en guide berättade lite om tillverkning och sånt. Åt sedan lunch på restaurangen där (världens största portioner och så gott. Var mätt hela dagen efter det, haha!) innan vi drog vidare till nästa ställe. Där var det liveband som spelade och massa människor som alla hade med sig picknick-filtar och stolar, och där satt vi i några timmar och lyssnade på musik och pratade. Så mysigt! Riktigt bra dag!
 
Söndag: Cheesecake-provning och tjejkväll

Började dagen med en långpromenad på 1.5 timma i solen innan det blev jordgubbsfrukost på Starbucks. Efter det följde jag och Linnea med Becca på hennes LCC-möte som var på ett cheesecake-ställe. Där var det lite cheesecakeprovning innan vi köpte med oss varsin bit som vi satte oss och åt utomhus. Nu har värmen verkligen kommit hit, äntligen!! Åt våra cheesecakes och åkte sedan till ett mall där vi gick runt en stund och kollade efter lite sommarkläder.
 
På kvällen gick vi till en restaurang några minuter från Beccas hus. Där satt vi hela kvällen och firade att vi alla tre ska förlänga! Är så glad att jag tog det beslutet, det finns så mycket kvar att hinna med som jag inte hade hunnit på tre månader. De kommande nio månaderna kommer bli så sjuuukt bra. Åh, är så taggad! Älskar livet här borta!
Glömde min kamera i helgen (eller, jag hade med kameran men inte minneskortet smart som jag är) så några av bilderna har jag lånat från Beccas och Linneas bloggar! Ni hittar dem HÄR och HÄR!
 
Måndag - Memorial day
Så hur kunde vi sitta och mysa sådär en söndag? Jo, måndag var helgdag, så jag jobbade bara halvdag och började inte förrän 14. Memorial day firas här för att minnas soldater som dött i krig. Är mycket grillfester och amerikanska flaggor överallt. Så ah, tog tåget hem på förmiddagen och resten av dagen jobbade jag!
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR