·     ·     ·  

Isla Mujeres

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår tog vi färjan till Isla Mujeres, en ö en bit ifrån Cancun. Där hyrde vi en golfbil som vi åkte runt på och såg hela ön på egen hand, så himla kul! Åt lunch på en raggae-bar/restaurang, hamnade på en sköldpaddsfarm, drack kokosvatten ur kokosnötter, och bara åkte runt och kollade på utsikten från olika ställen på ön. Har verkligen aldrig sett så här blått vatten! 
Vi tog färjan tillbaka vid 16 och på kvällen gick vi runt på ett mall. Just nu har vi precis kommit in på hotellrummet efter att ha varit och druckit lite champagne, vår kvällstradition haha. Hotellet bjuder på champagne och chokladkaka varje kväll och det tackar man ju inte nej till ;) Har förresten bränt mig massor idag, ansiktet, ryggen och benen. Solen tar mer än det känns som för att det blåser så mycket, så är nog bra att det ska vara dåligt väder imorgon så att vi vilar från solen lite! Planerna är att dra till en marknad och köpa lite souvenirer och grejer!
Nu ska vi snart ut och äta lite. Ha det braaaa!
 

Sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
 
I söndags blev det som sagt en dag vill poolen. Solade, badade, åt glass och drack drinkar som våra polare i personalen kom med. På kvällen drog vi till en restaurang där jag råkade beställa benmärg (???) och sen gick vi runt i lite småbutiker. Mysig dag!

Mexico

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vi är framme!! Och trivs sååå bra! 30 grader, soligt, helt otroligt blått vatten och havsutsikt från hotellrummet. Vi kom fram till Mexiko vid 9 imorse efter att ha flugit hela natten, så somnade lite vid poolen en stund. Att komma från minusgrader hemma i Chicago till det här var så himla skönt och nu ska vi bara njuta här i en vecka innan det är dags att åka tillbaka till jobbet igen. 
Vi är fortfarande trötta från resan så blir en lugn kväll. Ska se om vi hittar en bra restaurang att äta på och sen får vi se vad som händer. Imorgon blir det i alla fall en till dag vid poolen och på stranden.  puss och kraaam
 

Design