·     ·     ·  

Everything pumpkin

Skrivet:    ·  Au pair-året: 13. September
Nu märks det att hösten börjar närma sig. Största hösttecknet är inte röda löv eller kyla ute (idag hade vi 25 grader, svettades ihjäl i jackan som jag drog på mig för att jag är så van vid att det ska vara kallt i september) utan pumpa. 1 september börjar affärerna sälja allt möjligt med pumpasmak/doft. Drycker, mat, godis, doftljus, tvålar, ALLT. Men inte mig emot; det bästa som finns är ju Starbucks Pumpkin spice latte. Levde på det förra hösten och har redan druckit liiite för många koppar av det. Men det är ju så sjukt gott! Man får passa på innan de slutar sälja det igen.
Idag efter jobbet drog jag till gymmet och mötte sen Laura och Sophia (den nya au pairen i Lauras familj) och vi gick lite i affärer, åt sushi, och kollade halloweenpynt. Har sagt detta förut, men älskar hur mycket man går in för alla högtider här. Den finns liksom ingen gräns för hur många spöken, zombies, skelett, gravstenar, spindlar, och bara allmänt halloweeniga grejer de kan ha i trädgårdarna. Längtar tills folk börjar pynta på riktigt!

Och vad har jag gjort mer idag då? Inte speciellt mycket. Jobbade 8-16 och tog en tur till lekplatsen under dagen med lillkillen. Där mötte vi Laura, Sophia och deras tvillingtjejer och lekte med dem en stund.
Vet inte om jag har lagt upp en bild på detta förut, men ska det verkligen vara nödvändigt att ha en skylt om att vapen är förbjudna på en lekplats?? USA i ett nötskal.
 
Hoppas att allt är bra med er alla där hemma! Godnatt!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR