·     ·     ·  

Saturday

Skrivet:    ·  Au pair-året: 12. Augusti
Efter konserten i fredags åkte jag hem till Becca, där hon, Linnea och Elin var. Där sov vi alla, och på lördag morgon drog vi ut och åkte lite. Fick se Ensam hemma-huset som ligger här i närheten!

 
Efter vår lilla utflykt åkte vi downtown och mötte Beccas kusin och hans fru som var i Chicago över helgen, och åt lunch med dem på en jättefin takterass på Hyatt Park hotell. När vi gick dit stod det massor med tjejer utanför och vi fick reda på att 5 Seconds Of Summer bodde på hotellet, och vilka kommer och sätter sig några bord från oss när vi sitter och äter? Två från bandet! Riktigt häftigt.  Kunde inte ta någon bild eftersom deras livvakt sa till alla som ens hade framme sin mobil typ, men en liten smygbild lyckades vi få. Sen kom även Beccas kusins kompisar (kusinen är Johan Franzén som spelar hockey i Detroit), och då fick vi träffa Henrik Zetterberg och Emma. Värsta kändislunchen, haha.
Min hand blev ju lite känd också; jag sträckte ut armen utanför räcket och ALLA nedanför trodde att det var någon från 5SOS och började skrika som idioter, hahaha. Så sjukt roligt! En servitör på restaurangen gjorde också det, och han slängde dessutom ner sin tröja. Alla småtjejer på gatan blev heeelt galna!
Hade inte med min kamera i helgen, så de flesta av bilderna är Linnea och Beccas.
 
Efter lunchen drog jag och Becca hem till henne och fixade oss iordning lite, och på kvällen drog vi iväg på collegefest. Kom hem efter tre någon gång, och efter inte så många timmars sömn var det dags att gå upp och åka till Wisconsin där vi gjorde det coolaste jag någonsin provat. Fallskärm!!! Ska kolla igenom alla bilder nu och försöka lägga upp dem ikväll!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR