·     ·     ·  

Wednesday

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft slappaste dagen någonsin! Började 14 och jobbade ända till 16.30, haha. Väldigt lagom schema. Men ska jobba 10 timmar på fredag och lördag, så vi får dela ut mina 45 timmar på en dag extra = vissa dagar den här veckan har varit väldigt korta.
Så låg bara i mitt rum och chillade hela förmiddagen, och skypade med mamma och pappa i två timmar. Efter jobbet mötte jag Laura och vi tog en promenad till biblioteket eftersom jag var tvungen att lämna tillbaka en film. På vägen dit mötte vi min granne som hittat en pytteliten sköldpadda på trottoaren, haha! Så söt! Är så coolt att sköldpaddor finns vilda ute i naturen här, i Minnesota fanns de typ överallt.
 
Efter att jag kom hem igen kollade jag ett avsnitt Idol, och sen kom jag på att min värdpappa sagt något om att Obama skulle prata idag, så satte på teven och kollade på det. Var ett livesänt tal från Vita huset om hur de ska möta ISL och stoppa dem, och det var mycket prat om USA och att " if you threaten America, there is no safe haven", "freedom, justice and dignity", och självklart avslutades allt med ett "God bless America". Haha, kändes väldigt amerikanskt alltihop. Men förstår att allt detta med terrorism är känsligt nu, imorgon är det ju 13 år sedan World trade center-attacken.
 
Nu ska jag kolla Paradise Hotel och sen förmodligen kolla någon film. Började 13 igår, så har fått lite väl mycket sovmorgon det senaste haha. Kommer aldrig kunna somna ikväll!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR