·     ·     ·  

Goodbye dinner

Skrivet:    ·  Au pair-året: 18. Februari
 
Hade en liten hejdå-middag med tjejerna (minus Beckis och Österrikarna) på Millers Pub här i Chicago. God mat och massa skratt. Kommer sakna de här brudarna så mycket!! Förhoppningsvis kommer jag träffa alla på St Patrick's day igen men är ändå skönt att ha haft en kväll såhär ändå. 
Efter middagen drog jag och Becca hem till henne och åt lite glass och kollade typ 15 minuter av Prison Break innan vi somnade.

-26

Skrivet:    ·  Au pair-året: 18. Februari
 
Gick ut med soporna imorse och höll på att förfrysa på en sekund typ, sjukt kallt. Men så fint att jag var tvungen att gå in och hämta kameran! Lyckades ändå inte få någon bra bild, men snön bara glittrade.
 
Nu ska jag ägna hela dagen åt städning och att packa mina resväskor, och ikväll åker jag downtown. Blir hejdå-middag med några av mina favoriter, ifall vi inte skulle hinna ses när jag är tillbaka. Sen blir nog en äkta BeccaFia-myskväll med massa glass, chips och nötter, och imorgon får vi se vad som händer! Ska verkligen njuta nu min näst sista helg i Chicago!
 

Sunny Sunday

Skrivet:    ·  Au pair-året: 18. Februari
 
En solig söndag som avslutades på T.G.I.Fridays! Efter det slängde jag och Emelie oss in i en taxi för att hinna till våra tåg, men klantig som jag är så lyckas jag missa mitt. Fick istället sitta på tågstationen i två timmar och vänta på nästa, men lyckades få sällskap av tre killar som missat samma tåg. De bara kom fram och satte sig vid mitt bord och vi väntade tillsammans, och när vi sa hejdå på tåget kändes det som vi känt varandra hela livet typ haha. Älskar att amerikaner är så sociala, något sånt skulle aldrig hända i Sverige!

Design