·     ·     ·  

Helgen

Skrivet:    ·  Allmänt
Tog tåget till Chicago i lördags, hoppade av hos Becca och lämnade min väska, och sen drog vi downtown och åt god frukost på Le Pain Quotidien.
Dit kom även Rebecka, och senare mötte vi upp Emelie. Vi alla drog sen hem till Becca och fixade oss lite innan vi åkte på lite party. Tog inte några bilder själv då min mobil var dj (Spotify ♥), så de här kommer från Becca:
Hahah, behöver nog inte ens skriva något om den här bilden. Emelie är ca 1000 gånger vigare än oss.
 
På natten skulle vi vidare till en annan fest egentligen, men lyckades inte hitta dit, så det slutade med att vi bara gick runt och kastade snöbollar. Vid 2 på natten. Så himla roligt, har inte haft snöbollskrig på hur länge som helst! Men ah, det snöade iallafall väldigt mycket på natten, och på söndagen var det stor snöstorm här. Allt var stängt, bilar låg i diken och satt fast i snön och det var bara kaos. Så blev ingen Super Bowl med kompisar utan jag spenderade den med min värdfamilj. Igår var det förresten exakt ett år sedan jag flyttade från Baltimore till Algonquin. Hur snabbt går tiden eller???? Och idag är det exakt en månad till min sista arbetsdag.DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR