·     ·     ·  

Inte som planerat

Skrivet:    ·  Au pair-året: 18. Februari
Åkte downtown i fredags kväll och trodde att vi skulle ha myskväll hemma hos Becca, men när jag satt på tåget skrev hon att hon inte är hemma än och att jag måste åka hem till Jojje. Så dit åker jag, hon tar med mig upp till sitt dorm: och där väntar Becca, Becka och Emelie och ropar "surprise" när jag kommer in! Då har de bokat resa till Nashville över helgen till oss som en liten hejdå-present till mig. Så himla roligt! Mina kompisar är för bra ♥
Drog och åt på Vapiano och åkte sen till Greyhound-stationen för att hoppa på bussen, meeeen det gick ju inte som planerat. Bussen var inställd pga snöstorm på vägen till Nashville, så där stod vi, 12 på natten, och kunde inte åka någonstans. Så tråkigt att de blev så när det planerat och fixat massor, men det är ju tanken som räknas och jag blev så glad!! Tack tjejer, ni är bäst!
 
Så vi spenderade vår lördag downtown. Åt asgod brunch, shoppade och gick omkring. På kvällen blev det lite fest och sen utgång. Kan inte fatta att nästa helg är min sista helg innan jag åker iväg på resemånaden. Kommer ju tillbaka en helg till innan jag åker hem (ST PATRICK'S DAY!!), men är ändå sorgligt. Kommer sakna alla människor här, Chicago, alla collegefester och sjukt roliga kvällar vi har varje helg.
 
Enda bilden jag har från kvällen! Verkar som att några hittade min mobil, haha.DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR