·     ·     ·  

The commons

Skrivet:    ·  Au pair-året: 17. Januari
Hade några timmar ledigt idag så tog en tur till Algonquin Commons, stadens utomhusköpcenter. Hade inte tänkt köpa något egentligen utan ville bara ha något att göra, men självklart var det rea i typ varje affär. Och då kan man ju inte låta bli när man ser saker man velat ha förut men varit för snål för att köpa! Så nu har jag ännu lite mer saker som ska tryckas ner i mina resväskor inför hemresan. Meeen, yolo liksom.
Och ser ni hur fint väder vi hade idag?? Årets första skinnjackedag, så skönt!
 
Ikväll jobbade jag när värdföräldrarna var ute på date. Var nog slappaste kvällen någonsin, barnen satt och kollade film redan innan jag började jobba och det fortsatte de med hela kvällen! Det enda jag gjorde var att fylla på deras popcornskålar. Slutade för en liten stund sen och nu ska jag soooova. Är så himla trött (som vanligt) och ska upp rätt tidigt imorgon för att åka downtown, så borde lägga mig nu. Sov inte så många timmar igår natt och kommer nog inte kunna ta igen det förrän nästa vecka. Eller så bara lever jag som en zombie i några veckor till och tar igen all sömn hemma i Sverige, i miiiin säng. Inte långt kvar nu!!

Yolk

Skrivet:    ·  Allmänt
Från i lördags!
 
Igårkväll blev det som sagt fest igen, och den här gången med helt nytt folk. Jätteroligt, och hamnade i några lägenheter med helt sjuk utsikt över Chicago! Sov i Johannas dorm och imorse tog jag ett tåg till Bartlett där det var au pair-möte. Körde snow tubing (typ som att åka ring) ner för en lång backe och det var så asroligt. Många klagar på sina möten men vår LCC försöker alltid hitta kul saker att göra. Nästa månad ska vi se Chicago Wolves (hockey) med alla LCC-grupper i närheten.
 
Efter mötet drog jag, Sophie, Hannah, Sophia och Max till Algonquin där vi åt god mat på en italiensk restaurang, innan de skjutsade hem mig. Tog en lång dusch och nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. Är sjukt trött efter helgen så kommer förmodligen somna innan 21.
Godnatt!

Friday night

Skrivet:    ·  Allmänt
Fina tjejer som jag kommer sakna så mycket!❤️
Bilder från gårdagens fest (alla tagna från Beccas blogg) som var riktigt rolig. Älskar collegefester och att träffa massa nytt folk!
 
Vi kom hem någon gång innan tre inatt och idag mötte vi upp Rebecka, Johanna och Emelie för en lång brunch. Gick runt lite i Chicago efter det och nu kom jag och Becca hem till henne för ett tag sen. Äter glass och chips och taggar för mer fest ikväll. Haaaare bra!

Design