·     ·     ·  

Sista inlägget

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här blir mitt sista inlägg här antar jag. Den här bloggen skulle ju bara vara för au pair-tiden!
Har nu gått fem dagar sen jag landade, men det känns mycket längre. Känns knappt som att jag varit borta, att allt bara var en väldigt bra dröm typ. Är ändå så himla glad att jag åkte iväg, att jag tog chansen att uppleva allt jag gjort, att se allt jag sett och träffa alla underbara människor jag mött. Trots rematch och dålig familj i början tror jag inte att min au pair-tid kunde blivit mycket bättre än den var! Allt känns väldigt avlägset nu men jag är glad att jag har alla minnen som jag alltid kommer ha med mig, och nu ser jag fram emot nya äventyr och resor. Vad som händer i framtiden har jag ingen aning om; plugga, flytta eller bara jobba, det får blir som det blir. Nu ska jag bara njuta av ledigheten ett tag till (kommer förmodligen börja jobba från och med nästa vecka) och försöka få alla mina nya kläder och saker att få plats i mina garderober och mitt rum. Och det är ju en utmaning haha, man ser knappt mitt golv för tillfället pga alla kläder.
 
Ha det bra allihop och tack för att ni hängt med mig här under hela tiden, ni är bäst. Puss!

Sista dagarna

Skrivet:    ·  Au pair-året: Resmånaden
St Patrick's day (14 mars)
Började dagen med en stor frukost hemma hos Becka. Hemgjorda scones och ägg! Åkte sen downtown för att kolla på paraden och se floden som färgas grön varje år. När vi kände att vi sett allt vi ville se och det började bli kallt åkte vi hem igen. Grillade korv och började tagga för kvällen, och sen var det dags för min sista USA-utgång! Sov hemma hos Becka och dagen efter var det dags att se hejdå till dem allihop (så himla bra människor, hoppas vi alla kan träffas när alla kommit hem till Sverige igen!) och åka hem till värdfamiljen.


Sista kvällen
(16 mars)
Min sista dag med familjen lekte jag ute med barnen och grannarna hela dagen efter att de kom hem från skolan. Sophia kom över en stund för att säga hejdå, och hängde med när värdpappan tog oss allihop till Yumz för frozen yogurt. På kvällen hade jag en sleepover med barnen i vardagsrummet som jag lovat dem hur länge som helst, och morgonen efter var det dags att säga hejdå eftersom jag åkte till flygplatsen medan de fortfarande var i skolan. Mina gullungar ♥
 
 

Hemma

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej!!
Nu är jag hemma i Sverige igen, efter att inte satt min fot i Europa på 19 månader. Det känns väldigt konstigt allting, men ändå som att jag aldrig ens varit borta. Jag landade i Sverige vid 10 igår morse, blev upphämtad av mamma, pappa och Frida. Åkte hem och blev överraskad av Josse och mormor, åt köttbullar och semla. Drog sen in till Skövde och överraskade Denice när hon hoppade av tåget från Jönköping. Hon hängde med mig hem, och sen bara droppade det in massor med folk, haha! Var verkligen inte beredd på det! Så hela släkten + Denice, Josse, Louise, Ida och Jessica var här. Jätteroligt att träffa alla igen!
På Landvetter! Inte träffat Frida på över ett och ett halv år, så sjukt!
Bild snodd från Louise! Gick på en liten promenad med henne och Ida idag. Så nu har jag sett åna och Mulleskogen igen, haha.
 
Lägger in mer bilder och grejer från mina sista USA-dagar när jag hinner, men nu ska jag äta lite och sen blir det bio ikväll. Ska se Insurgent och gråta hela filmen när jag ser Chicago.

Design