·     ·     ·  

Harry Potter

Skrivet:    ·  Au pair-året: Resmånaden
Det här inlägget kommer nog inte vara intressant för någon annan än Harry Potter-fans, bara en liten varning såhär innan jag börjar skriva ;)

Så igår var det då dags att dra till Universal i Orlando. Och jaa, vad kan jag säga? Harry Potter-världen är så himla bra gjord. Hogsmeade, Hogwarts, Hogwartsexpressen, Diagongränden. Allt är så likt filmerna och hur det beskrivs i böckerna och jag var i nördhimlen hela dagen.

Honeydukes, som har bla chokladgrodor och Bertie Botts bönor. Köpte en groda och fick Rowena Ravenclaw på kortet! Fick Dumbledore sist jag var där så nu har jag två kort till samlingen, hehe.
Durmstrang och Beauxbatons.
Åt lunch på Three broomsticks. Pumpajuice till maten såklart!
Tog Hogwartsexpressen från Hogsmeade
Och gick av på Kings cross, precis vid The leaky cauldron!
Diagongränden var så sjukt bra gjord. Man gick genom en tegelvägg och möttes av alla affärer!
Åkte en tur på Gringotts, coolaste attraktionen någonsin. ALLA som är där borde åka den!
Butterbeer ♥
Älskar älskar älskar det här stället!
 
Önskar jag hade varit där med någon som är lika intresserad av HP som jag (Kiley har sett tre av filmerna och läst en bok typ), hade ingen att diskutera allt med. Haha. Men aja, så roligt att se den nya delen av parken nu eftersom bara Hogsmeade fanns sist jag var där. Nu taggar jag för att läsa alla böcker igen när jag kommer hem, har lite abstinens efter att ha varit ifrån mina kära books i över ett och ett halvt år.
 
Och nu slutar jag nörda mig. Sitter och kollar lite tv med Angela och OJ, åt precis pizza till kvällsmat och ska väl ta och sova om några timmar. Kom hem från Orlando vid 16 så har hunnit tvätta lite, och ska packa ikväll. Imorgon flyger jag till Chicago igen och sen jag har inte många dagar kvar här i USA! Ha det bra, och sorry för långt inlägg. Fast nä, inte sorry egentligen, hehe. Puss
♡Sofie♡
Skrivet: 2015-03-13,  kl. 22:39:53

JAG SKULLE VARIT DÄR MED DIG!! Har de senaste två veckorna nördat Harry Potter och kollade på de tre sista filmerna idag!! Tänkte på dig hela tiden!
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR